Published by: 0

Si morda šef v podjetju in želiš svojim uslužbencem pričarati zabaven team building, ki ga nikoli ne bodo pozabili? Ali pa morda vabiš svoje prijatelje na nepozaben dogodek kot je team building, da bi se še bolj povezali in noro zabavali? Potem imamo odgovor! Čas je da prideš k Paintballu Ljubljana na igro laser tag-a, ki je vrhunska ideja za zabavo! Če te zanima kaj več o vsem tem, te vabimo, da prebereš spodnji članek in dobil boš podrobnejše informacije.

Kako izgleda dober team building?

Kaj pravzaprav je team building? Gre za dogodek, ki je namenjen predvsem druženju, na primer sodelavcev v podjetju, sošolcev iz šole ali pa zgolj prijateljev. Namen team building-a je predvsem zabava vseh in to, da se ljudje med seboj še dodatno povežejo.

Pri Paintballu Ljubljana team building izgleda tako, da vas sprva sprejmejo animatorji, ki vam podrobneje razložijo pravila, vam pokažejo poligon, lahko se tudi pred samo igro še sami preizkusite v streljanju z markerji in nato ko ste pripravljeni, se igre začnejo. Nudimo vam različne vrste iger za team building. Sprva je mini oviratlon, nato sledijo še preostale igre, kot na primer ekipno smučanje in podobno. Za tem pa lahko izbirate, kaj želite igrati, na primer navadni paintball, ki ga večina verjetno že pozna ali pa impact paintball, kjer dobite manjše markerje, ki so lažje prenosljivi. Ponujamo tudi igro water tag, vendar bolj v poletnem času, ko so temperature nad dvajset stopinj. Lahko pa se seveda odločite za vedno bolj priljubljeno igro, kot je laser tag, ki vam ga bomo spodaj tudi podrobneje predstavili.

Nudimo vam tudi piknik prostor, kjer se po koncu lahko še malo podružite s prijatelji in spočijete po samih dobrih igrah.

Laser tag vse bolj priljubljena igra

Si že slišal za igro laser tag-a? No, da ti jo predstavimo. Gre za igro, kjer ni metkov, ampak so laserski žarki, ki so popolnoma neboleči. Igro se igra tako, da se sprva vse igralce razdeli v dve enakovredni ekipi. Strelja se s taggerji posebne žarke, ki morajo nasprotnika zadeti v senzor, ki ga ima na glavi. Pomembno je, da si pri sami igri zelo natančen, saj moraš dobro zadeti senzor, drugače tvojega zadetka ne zazna. Cilj igre je zavzeti zastavico, ki je na sredini med bazama obeh ekip. Pomembno je, da zadržuješ zastavico dovolj časa in paziš, da ti je nasprotniki ne vzamejo nazaj, če ti to uspe bo vaša ekipa zmagala. Kaj pa pomeni »prva pomoč«? Pravzaprav gre za posebno škatlico, kjer napolniš svoj tagger in greš lahko nazaj v igro. Samo igro lahko otežimo tudi tako, da mečemo granate, ki še dodatno napadajo nasprotnike.

Torej kakšna je oprema pri laser tag-u? Vsak ima svoj tagger, na glavo si nadene senzor, ekipi se pa loči z dvema barvama rutic – modre in rdeče.

Gre za odlično igro, pri kateri je pomembno, da se igra pravično in natančno ter seveda v timskem duhu!

Prednosti laser tag-a na team building-u

Kot smo zgoraj opisali je laser tag res igra sodobnega časa, saj se izstreljuje posebne žarke in ni nobenih metkov. Igra je priljubljena na team building-u ravno zato, ker je popolnoma neboleča, žarki pa seveda niso škodljivi za človeško oko. Tako je lahko team building zabaven tudi za tiste, ki bi se sicer bali metkov in morebitnih bolečin pri paintballu. Poleg tega je tudi igra, kjer imaš neomejeno število nabojev, saj si tagger sproti napolniš. Igra je zelo intenzivna in zanimiva in v primerjavi s paintballom bolj varna. Pozitivna stvar laser tag-a je pa tudi taktičnost, tako da se lahko preizkusite tudi v samih taktikah.

Veliko je razlogov, zakaj je na vašem team building-u ravno laser tag odlična izbira. Tako bo team building primeren tudi za tiste malo bolj plašne.