Spletne aplikacije in omrežne rešitve

Razvoj SharePoint aplikacij

Razvijamo aplikacije za Microsoft Sharepoint. Sharepoint je Microsoftova platforma, ki omogoča upravljanje z dokumenti in sodelovanje ter komunikacijo med uporabniki.

Silverlight & Flash

Interaktivne spletne aplikacije s pomočjo tehnologij Microsoft Silverlight in Adobe Flash.

Google AdWords oglaševanje

Načrtujemo, izvajamo in spremljamo oglaševalske akcije v oglaševalskem sistemu Google AdWords. Naročnikom zagotavljamo znižanje stroškov oglaševanja in povečanje števila klikov na oglasna sporočila.

Omrežne rešitve

Vsako poslovanje podjetja mora v današnjem, sodobnem, brezžično povezanem svetu, biti stroškovno učinkovito, varno in zanesljivo ter opremljeno z omrežnimi rešitvami, ki omogočajo vedno višje obremenitve omrežij ter vedno večje število naprav, povezanih v omarežja.

Pri nas se pri implementaciji omrežnih rešitev naslanjamo in osredotočamo predvsem na zanesljivost delovanja omrežij, visoko kakovostno podporo notranjim vzdrževalnim it službam podjetij, varnosti omrežij ter nizkim stroškom upravljanja omrežij.

Ključno pri postavljanju omrežnih rešitev, še posebej, ko gre za brezžično omrežje je zavedanje, da digitalna transformacija podjetij ter prihajajoči trend IoT (internet stvari) narekuje, da so sodobna omrežja sposobna upravljati z vedno večjimi podatkovnimi bazami, skupaj z zahtevami za zagotavljanje vedno večjega varnostnega standarda in, da predvsem oblačne storitve omogočajo nenehno prilagajanje omrežij aktualnim situacijam v poslovnih okoljih.

Brezžična omrežja je potrebno upravljati skozi enotne centralne upravljalske točke, pravilno strukturirano in zastavljeno omrežje pa minimalizira izpade in skrbi za večjo varnost povezanosti omrežja. V hitro razvijajočem se povezljivem, poslovnem svetu, se je nenehno potrebno truditi za združljivost vseh novodobnih naprav, ki jih podjetja uporabljajo pri svojem delu.

Oznake: spletne aplikacije omrežne rešitve