Published by: 0

Serum z aktivno sestavino retinol in uporabo organskega arganovega olja

Predstavitev retinola
Beseda retinol vam nič ne pove? Zagotovo ste že slišali za vitamin A. Ta neverjetni vitamin ima številne derivate, ki jih skupaj imenujemo retinoidi. Eden od njih je retinol. Retinol trenutno doživlja veliko slavo v kozmetični industriji in ne moremo biti presenečeni. Ta derivat vitamina A je odličen boj proti staranju kože in nastajanju novih gub. Poleg tega serum z aktivno sestavino retinol učinkovito zmanjša videz že nastalih drobnih linij in gub. Serum z aktivno sestavino retinol nežno odlušči kožo in prispeva k svetlejši, prenovljeni in mehki polti. Pomaga uravnavati nastajanje sebuma in preprečuje zamašitev por, zato je odličen tudi za mastno, mešano ali k aknam nagnjeno kožo.

 

Njegova uporaba uravnava nastajanje neestetskih ogrcev in izpuščajev. Serum z aktivno sestavino retinol se lahko spopade tudi s temnimi madeži zaradi izpostavljenosti soncu, brazgotinami po aknah, hiperpigmentacijo in splošnim poenotenjem tona kože. Vredno je poskusiti, kajne? Če se odločite za izdelek, ki vsebuje retinol, morate vedeti, da ga ne smete kombinirati z nekaterimi snovmi.

Ne kombinirajte ga z alfa in beta hidroksi kislinami (AHA in BHA)
Ne bojte se besede “kislina”, hidroksi kisline so odlični pomočniki pri negi kože. Hidroksi kisline so organske kisline, ki jih lahko najdemo v naravnih virih, na primer v sadju, ali pa so sintetično proizvedene. Pogosto jih najdemo v izdelkih za nego kože. Alfa (AHA) in beta (BHA) hidroksi kisline imajo odlične učinke na kožo. Razlika med alfa in beta hidroksi kislinami je v tem, da so AHA topne v vodi, BHA pa v maščobi.
V kozmetičnih izdelkih lahko najdemo različne vrste teh kislin:

Retinol ne sodeluje z vitaminom C

Ali tudi vi vsako jutro zaužijete C, da okrepite svojo odpornost? Vitamin C je odličen antioksidant, ki odlično vpliva na kožo. Ščiti pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali, uravnava tonus kože, posvetli kožo in spodbuja nastajanje kolagena. Zato je idealen za zrelo kožo, ki s starostjo izgublja sposobnost naravnega proizvajanja kolagena. Vendar lahko z združevanjem vitamina C z retinolom te neverjetne učinke zlahka izgubite. Ključni dejavnik v tem primeru je različna raven pH teh snovi, ki je odgovorna za to, da te snovi nevtralizirajo učinke druga druge. Kakšen je rezultat? Verjetno na kožo nanašate dve neverjetni sestavini, ki pa ne moreta pomagati vaši koži in pravilno delovati. Izdelkov, ki jih vsebujejo, nikakor ne mečite v smeti! Preprosto ločite njihovo uporabo in jih uporabljajte ločeno. Serum z aktivno sestavino retinol pomaga pri proizvodnji kolagena in odlično obnavlja kožo, zato njegovo uporabo prestavite na večer. Vitamin C se dobro ujema s fotoprotektivnimi izdelki in krepi njihove zaščitne lastnosti, zato ga obvezno vključite v jutranjo rutino nege kože.

GLOBOKA NEGA IN GLAJENJE

Intenzivna nočna nega proti gubam in znakom staranja.

Privoščite svoji koži infuzijo aktivnih sestavin v obliki dragocenega arganovega olja! Arganovo olje z odlično absorpcijo, obogateno z večnamenskimi sestavinami z izjemnimi pomlajevalnimi lastnostmi. Je intenzivna nočna nega proti gubam in vidnim znakom staranja kože.

Vsebuje izjemno učinkovito kombinacijo dragocenega ARGANOVEGA OLJA in PRO-RETINOLA. Prispeva k znatnemu izboljšanju kakovosti zrele kože, njeni regeneraciji in obnovi.

Rezultat. Lahka formula naredi kožo satenasto mehko, takoj zmanjša suhost in nelagodje, ne da bi jo obtežila.

OLJE ZA OBRAZ Z IZJEMNIMI POMLAJEVALNIMI LASTNOSTMI

Arganovo olje, obogateno z zelo učinkovitimi sestavinami s pomlajevalnim učinkom, ki se uporabljajo pri tretmajih v kozmetičnih salonih.

PREDNOSTI OLJ ZA OBRAZ

Aktivne sestavine v oljih so prisotne v veliko večjih koncentracijah – predstavljajo intenzivno infuzijo aktivnih sestavin v kožo. Visokokakovostna olja globinsko negujejo, izboljšujejo elastičnost in tonus kože. Pomembno pa je tudi vedeti, da kože ne moremo navlažiti le z olji – pomembno vlogo imajo tudi kreme za kožo. Z združevanjem olj in krem lahko dosežete fantastične rezultate.

IZJEMNE LASTNOSTI OLJ BIELENDA

– biokompatibilnost s kožo (vsebuje sestavine, ki so naravno prisotne v koži).
– visoka vsebnost kakovostnih olj: arganovo, makadamija, črni ribez
– lahka konsistenca, hitra absorpcija
– učinek satenasto mehke kože
– visoka učinkovitost
– vidno izboljšanje vlažnosti in čvrstosti kože

Tip kože: Zrela koža, ki potrebuje pomlajevanje, intenzivno regeneracijo in hranjenje.