Published by: 0

Ko nam pade imunski sistem, se sprašujemo, kaj narediti, da se nam izboljša. Ker takrat tudi vem privrejo razne druge težave, ki nas takrat pestijo. Lahko si pomagamo sami na različne način. En način je, da redno uživamo sadje in zelenjavo, tudi v zimskem času. Lahko pa si kupimo razne tinkture oziroma kapljice, ki so narejene iz sladkega pelina. Sladki pelin je rastlina, ki zdravi marsikatero težavo. Na spletni strani Zlata ptička nam ponujajo kapljice oziroma tinkturo, ki je za zvišanje imunskega sistema. Če pomaga, pa morate presoditi sami, kateri uporabljajo so zelo zadovoljni.

sladki pelin

Sladki pelin poznamo tudi po drugim imenom, to je enoletni pelin. Samo ime nam pove, da je to enoletna rastlina. Kot mnoge rastline, tudi pelin izvira iz Kitajske, najdemo pa ga tudi pri nam. Mnogi ga imajo na svojem vrtu, kar pomeni, da je vedno pri roki. Uporablja se lahko za čaj, za razna eterična olja, tinkture. Če bi radi sami nekaj takega pripravili, dobro preverite recepte. Recepte lahko najdemo na raznih spletnih straneh. Najhitrejša rešitev pa je, da naročimo kar prek spletne strani, kar pomeni, je hitro in enostavno.

Sladki pelin kapljice, lahko uživamo 3 krat na dan po 30 kapljic. Kapljice stisnemo v vodo ali čaj ter uživamo. Ne morem vam povedati, kakšen je okus, ker še sama kapljic nisem poskusila. Ampak, če hočemo, da nam pomagajo, ne bomo gledali ne na okus, prav tako ne na ceno. Sladki pelin lahko naročimo na različnih spletnih straneh, ampak spet ne vemo katere kapljice so kvalitetne. Zlata ptička vam zagotavlja kvalitetne kapljice za vaš imunski sistem.

Če čutite potrebo po sladkem pelinu, da vam imunski sistem nagaja, ste na pravi spletni strani. Čim prej si naročite tinkturo pelina, da poskusite. Poleti si lahko pelin posadite na svojem vrtu, ter v zimskem času pripravljate različne čaje.