Published by: 0

Infrardeči grelniki so dovolj elegantni, da postanejo osrednja točka vsakega prostora, hkrati pa tudi dovolj diskretni, da se brezhibno zlijejo z vašo notranjostjo. S številnimi oblikami, ki so na voljo, lahko vsak grelec izpolni vse vaše stilske želje. Ogrevanje z IR paneli je enostavno, varčno in varno!

Dnevna soba & spalnica

Infrardeče plošče uporabljajo nežno, daleč infrardečo toploto, da zagotovijo prijetno toploto, kar je idealno, ko si želite nekaj časa počitka pred televizorjem. IR paneli iz programa Panheat Planet infrapanel so odlični za namestitev v vašem domu, še posebej v dnevni sobi in spalnici, kjer želite izkusiti največ udobja. Modeli z nadzorom WiFi vam omogočajo, da upravljate svoje sevalne plošče posamično ali skupno od koder koli na svetu, tako da če ste zunaj in ste pozabili izklopiti ogrevanje, lahko preprosto skočite na aplikacijo in jo preklopite izklopljeno. Lahko celo nastavite urnik ogrevanja, da se prilega vaši rutini, ali uporabite glasovno upravljanje za dodatno udobje. IR paneli iz programa Panheat Planet infrapanel je z izjemno tankim okvirjem in preprosto namestitvijo, ki jo naredi sam, elegantna, enostavna in energetsko učinkovita rešitev ogrevanja za vrsto prostorov po vaši hiši.

Kopalnica & kuhinja          

Večnamenske zrcalne plošče so idealne za vašo kopalnico ali kuhinjo. Tanke in diskretne plošče imajo eleganten dizajn, ki se prilega vsem notranjim prostorom. Med uporabo toplota, ki jo zagotavljajo te plošče, zagotavlja, da odsevna površina ostane čista, tako da če ste v kopalnici in se tuširate ali v kuhinji kuhate pečenko, morebitna kondenzacija, ki bi lahko nastala, ne bo usedla in zarosila ogledala. Te plošče pomagajo tudi pri boju proti vlagi, saj globoko toploto, ki jo proizvajajo, absorbirajo stene in okoliški predmeti. To preprečuje usedanje vlage, zato so infrardeči paneli tako popoln dodatek v kopalnicah in kuhinjah, kjer je verjetnost pojava vlage večja.

Terasa in vrt

Infrardečo toploto lahko razširite na vrt za učinkovito in učinkovito toploto znotraj in zunaj vašega doma. Namesto infrardeče plošče potrebujejo zunanji prostori grelnike za terase, ki uporabljajo robustno kratkovalovno infrardečo toploto za zagotavljanje takojšnje in dosledne toplote, ki bo izravnala zunanjo temperaturo, tako da lahko občutite prednosti tudi v hladnejših mesecih. IR paneli iz programa Panheat Planet infrapanel je popolna cenovno ugodna možnost za vsak domači vrt, saj zagotavlja takojšnjo sevalno toploto skupaj z zlato žarnico z nizkim bleščanjem za najudobnejše ogrevanje na prostem. Za vsestranskost se lahko namesti na steno ali strop in ima celo oceno odpornosti proti vremenskim vplivom IP65, tako da bo dobro zaščiten, kar vam omogoča samozavestno namestitev na vašem vrtu.

Več na: https://panheat.si/ir-paneli-planet-infrapanel/.